1. ‘Joepie’ uitzonderlijk terug in de winkel: “Kan je zaadcellen doden door je na seks met cola te wassen?”

  ‘Joepie’ uitzonder­lijk terug in de winkel: “Kan je zaadcellen doden door je na seks met cola te wassen?”

  “Ik heb in bad gezeten met mijn lief. Ben ik nu zwanger?” Ha, de goeie ouwe tijd van ‘de Joepie’. Meer dan 40 jaar hielp het iconische weekblad tieners doorheen hun puberteit. Zo werd paniek rond klaarkomen en ongecontroleerde acne diplomatisch gesust. HLN geeft speciaal voor de jongerenactie JEZ! een nieuwe Joepie uit. Eénmalig kan je in de winkel het iconische jongerenmagazine kopen, inclusief de posters van Harry Styles en Camille én de legendarische Seks & Body-vragen. En je steunt meteen ook 200 Vlaamse organisaties die zich inzetten voor jongeren.
 2. Qmusic-dj Tom De Cock presenteert een maand lang JEZ! PLEASE!, een gloednieuwe live jongerentalkshow

  Qmusic-dj Tom De Cock presen­teert een maand lang JEZ! PLEASE!, een gloednieu­we live jongeren­talk­show

  In de maand maart strijkt Qmusic-dj Tom De Cock neer bij een van de organisaties waar JEZ! geld voor inzamelt, en dat telkens in een andere uithoek van Vlaanderen. Op elke locatie ontvangt Tom een aantal gasten aan tafel: jongeren uit de betreffende organisaties, de gezichten van JEZ!, interessante bekende jongeren en luisteraars. Eén van de JEZ! jongeren is telkens co-host en sprokkelt alle live reacties.
 3. Koop jij ook LotJEZ? Doe mee aan de tombola van jongerencollectief JEZ!

  Koop jij ook LotJEZ? Doe mee aan de tombola van jongeren­col­lec­tief JEZ!

  Figureren in de nieuwe telenovelle ‘Camille’, karten met Koen Wauters en Laura Tesoro, bowlen met Jens Dendoncker en Julie Van den Steen, een ochtend achter de schermen met Maarten & Dorothee of karaoke zingen met Tine Embrechts en Nathalie Meskens: het kan allemaal met de nieuwe actie van het jongerencollectief JEZ!, de opvolger van Rode Neuzen Dag. Vanaf vandaag kan iedereen een lotje kopen voor de grootste goede doelen-tombola, de LotJEZ! In de prijzenpot zitten talrijke unieke activiteiten met bekende Vlamingen.
 1. Eén jaar na overlijden papa William (48) verkopen Jody (26) en Jana (24) vergeet-mij-nietjes voor JEZ!: “Hij mag niet voor niets gestorven zijn”
  Wetteren

  Eén jaar na overlijden papa William (48) verkopen Jody (26) en Jana (24) ver­geet-mij-niet­jes voor JEZ!: “Hij mag niet voor niets gestorven zijn”

  “We hebben nooit echt afscheid kunnen nemen." Jody (26) en Jana (24), fiere dochters van William Wynants (48), vieren een verjaardag van de ergste soort: één jaar zonder hun papa. De jongedames uit Wetteren willen de trieste gebeurtenis toch aangrijpen om geld in te zamelen voor de vzw Missing You en JEZ!, de opvolger van de Rode Neuzen Dag. Wij gingen luisteren naar hun pakkende verhaal.
  Wetteren