Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Waterpompen op begraafplaats mogen terug gebruikt worden

ZwijndrechtDe gemeente Zwijndrecht gaat de waterpompen op de begraafplaats terug beschikbaar stellen voor bezoekers. Die werden afgesloten uit vrees voor een verontreiniging met PFOS. Het Agentschap Zorg en Gezondheid ziet echter geen probleem zolang de voorzorgsmaatregelen worden gevolgd.

 1. Cocktails sippen en genieten van heerlijke tapa’s: ontdek hier 7 hippe zomerbars in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Cocktails sippen en genieten van heerlijke tapa’s: ontdek hier 7 hippe zomerbars in de regio Antwerpen

  De maand juni is begonnen en de zomer klopt stilaan op de deur. En als we zomer zeggen, denken we vaak ook aan zomerbars. Overal in het land duiken ze op rond deze periode. Wij gingen voor jou op zoek naar de hipste en leukste zomerbars in de regio Antwerpen. Van Bar Bernaar in Hemiksem tot Bar Noord in Antwerpen. Op deze gezellige plekjes is het heerlijk vertoeven komende zomer.
 2. Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentieke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”
  PREMIUM
  Gent/Waasland

  Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentie­ke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”

  Sportjournalist Stijn Vlaeminck groeide op in Lokeren en woont intussen al meer dan de helft van zijn leven in Gent. Waar kunnen we hem vinden als hij geen verslag uitbrengt van een wielerklassieker of de sport in het VTM Nieuws presenteert? Stijn deelt voor ons zijn favoriete horecazaken, fietsroutes, shopadressen en natuurplekjes.