De site van 3M in Zwijndrecht
Volledig scherm
De site van 3M in Zwijndrecht © Photo News

Voormalige omwonenden 3M krijgen voorlopig geen gratis bloedtest

Buurtbewoners van de 3M-fabriek in Zwijndrecht kunnen hun bloed laten testen op PFAS, maar wie er alleen werkt of wie er jarenlang woonde maar nu niet meer, komt voorlopig niet in aanmerking. Dat schrijft ‘De Standaard’ en het Agentschap Zorg en Gezondheid bevestigt het nieuws aan persagentschap Belga.

0 reacties

 1. Internationaal Straattheaterfestival krijgt witte ‘grolifant’ Rani op bezoek: “Om de geboorte te vieren van haar speelse kalf”
  Beveren

  Internatio­naal Straatthea­ter­fes­ti­val krijgt witte ‘grolifant’ Rani op bezoek: “Om de geboorte te vieren van haar speelse kalf”

  Beveren maakt zich op voor de vijftiende editie van het Internationaal Straattheaterfestival. In totaal worden er een vijftigtal acts verwacht uit alle hoeken van Europa. De witte ‘grolifant’ Rani zal echter zonder twijfel met de meeste aandacht gaan lopen want in Beveren mag ze haar kunstjes in première brengen voor een groot publiek.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.