De wagen belandde op zijn dak in de gracht.
Volledig scherm
De wagen belandde op zijn dak in de gracht. © Kristof Pieters

Tweede zwaar ongeval aan tractorsluis op week tijd

Zwijndrecht/MelseleOp de grens van Melsele en Zwijndrecht is er zaterdagmiddag, net als vorige week zaterdag, een zwaar ongeval gebeurd aan een tractorsluis op de parallelweg naast de E34.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Yusen Logistics laat onbemande heftrucks rondrijden in volledig geautomatiseerd magazijn: “Enkel mensen nodig bij begin en einde van de ketting”
  PREMIUM
  Melsele

  Yusen Logistics laat onbemande heftrucks rondrijden in volledig geautomati­seerd magazijn: “Enkel mensen nodig bij begin en einde van de ketting”

  Het Japanse logistiek bedrijf Yusen heeft aan de Keetberglaan in Melsele een volledige geautomatiseerd magazijn in gebruik genomen. Robots meten en scannen alle goederen die vervolgens door onbemande heftrucks in de rekken geplaatst worden en omgekeerd. “Binnenkort gaat ook het licht uit want de robots functioneren volledig autonoom in het donker. Dat zorgt meteen ook voor een flinke energiebesparing”, zegt managing director Bruno Jacques.