Spectaculaire beelden tonen wagen die uitbrandt in Zwijndrecht

ZwijndrechtOp de Hoefijzersingel in Zwijndrecht is vrijdag een wagen uitgebrand door een technisch mankement.

 1. Crowdfunding voor nieuwe fietskar voor Fien (12): “Ze doet niks liever dan ritjes maken door de natuur”
  Beveren

  Crowdfun­ding voor nieuwe fietskar voor Fien (12): “Ze doet niks liever dan ritjes maken door de natuur”

  Er is een crowdfunding opgestart voor de 12-jarige Fien Stoop. Door haar beperking kan ze niet staan of wandelen, maar dankzij een fietskar kan ze toch mee op uitstapjes met de rest van het gezin. “Jammer genoeg is haar huidige fietskar veel te klein geworden en een nieuw aangepast exemplaar kost duizenden euro’s”, zegt haar persoonlijke assistente Jill Bauwens.
 2. AUTOSNELWEGVERHALEN. Antoine Denert bezette vijfendertig jaar geleden E17: “Ik heb nadien nog klacht ingediend omdat er nooit bouwvergunning is afgeleverd”
  PREMIUM
  Kruibeke

  AUTOSNEL­WEG­VER­HA­LEN. Antoine Denert bezette vijfender­tig jaar geleden E17: “Ik heb nadien nog klacht ingediend omdat er nooit bouwvergun­ning is afgeleverd”

  Toen 53 jaar geleden de E17 werd aangelegd in Kruibeke, vermoedde geen enkele inwoner dat de snelweg het dorp zoveel naamsbekendheid zou opleveren. Zowat elke dag deelt de radio ons mee dat het aanschuiven is vanaf Kruibeke. Voormalig burgemeester Antoine Denert (76) heeft een bijzondere band met de E17. Hij was erbij toen die werd aangelegd, bezette hem zelfs in de jaren tachtig en schoot nadien met zijn E-team gestrande chauffeurs te hulp in de file. “De snelweg is zowel een zegen als een vloek geweest voor Kruibeke”, vat hij vandaag samen.