Verpleegster Anne Van den Broeck moest voor de tweede maal een noodzakelijke operatie uitstellen, dit keer omdat het resultaat van de COVID-test te laat arriveerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Verpleegster Anne Van den Broeck moest voor de tweede maal een noodzakelijke operatie uitstellen, dit keer omdat het resultaat van de COVID-test te laat arriveerde. © rv/BELGA

Resultaat coronatest komt te laat: verpleegster Anne moet noodzakelijke operatie alweer uitstellen

ZwijndrechtVerpleegster Anne Van den Broeck (55) uit Zwijndrecht wacht al een jaar op een noodzakelijke operatie aan de schouder. Na een uitstel begin dit jaar door de coronamaatregelen werd de ingreep afgelopen vrijdag andermaal afgelast. Dit keer omdat er geen negatieve test voor COVID-19 werd voorgelegd. “Ik had de test woensdagochtend laten afnemen maar het resultaat was er pas vrijdagavond.”

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Ex-wereldkampioen bodybuilding Patrick ‘Patje’ De Wiest (60) overleden: “Hij liet mensen in zichzelf geloven”
  PREMIUM
  Bazel

  Ex-wereldkam­pi­oen bodybuil­ding Patrick ‘Patje’ De Wiest (60) overleden: “Hij liet mensen in zichzelf geloven”

  Eén van de grote namen uit de bodybuildingwereld is niet meer. Patrick ‘Patje’ De Wiest is op 60-jarige leeftijd overleden na een slepende ziekte. Hoogtepunten uit zijn carrière was goud op het wereldkampioenschap en de titel van Mister Universe. Als coach zorgde hij echter voor een veelvoud aan medailles. “Zijn grootste talent was dat hij mensen in zichzelf liet geloven”
 1. Mensenzee, gezang en enkele opstootjes bij laatste groet aan Maradona
  Play
  voetbal

  Mensenzee, gezang en enkele opstootjes bij laatste groet aan Maradona

 2. Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgiving Parade wordt een online feest"
  Play

  Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgi­ving Parade wordt een online feest"