Kristof Pieters
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Pieters

REPORTAGE. “Waar wij op vissen? Graskarper natuurlijk!” Op bezoek bij de vissers op het droge van de Belgische Surfcasting Club

ZwijndrechtDe grapjes langs de kant zijn ze intussen al gewoon geworden. Maar ze begrijpen ook dat het een ontzettend vreemd gezicht moet zijn voor de toevallige voorbijganger. De leden van de Belgische Surfcasting Club gooien hun hengel namelijk niet uit in het water maar wel op land. Niet om een konijn aan de haak te slaan maar wel om de verste worp te kunnen meten. “Vergis je niet, dit is topsport!”

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.