RV
Volledig scherm
© RV

Rattenplaag door vele werkzaamheden: “Nesten zijn verstoord en dieren gaan op zoek naar voedsel en slaapplaats”

ZwijndrechtDe gemeente Zwijndrecht ontvangt de laatste weken veel meldingen van ratten rond woningen en parken. Door de vele werken op het grondgebied werden er heel wat nesten verstoord. Volgend jaar wordt geïnvesteerd in een uitgebreidere bestrijding van bruine ratten. Er worden dan meer dan 110 lokaasbakken verspreid over het grondgebied uitgezet.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Gruwelijke vergissing: drugsmaffia ontvoert onschuldige buurman, die pas na flinke marteling weer wordt vrijgelaten
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoboken

  Gruwelijke vergissing: drugsmaf­fia ontvoert onschuldi­ge buurman, die pas na flinke marteling weer wordt vrijgela­ten

  Een half uitgeklede man krijgt een stevig pak slaag en wordt gefilmd door drugscriminelen. Ze sturen de dreigvideo’s door naar D.O. – haar vriend is al enkele weken een target in het milieu. “Betaal ons de drugs terug!”, luidt de boodschap. Alleen... de hevig bibberende man op de video is niet haar vriend. Reconstructie van een vreselijke vergissing waarvan de onderbuur van B.S. uit Wilrijk de dupe werd.
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.