De gepersonaliseerde smaaksturing van maaltijden voor COVID-19 patiënten ontstond eerder bij toeval toen een medewerker van het gastrologisch team zelf geïnfecteerd raakte.
Volledig scherm
De gepersonaliseerde smaaksturing van maaltijden voor COVID-19 patiënten ontstond eerder bij toeval toen een medewerker van het gastrologisch team zelf geïnfecteerd raakte. © Klaas De Scheirder

Opnieuw smaak na coronabesmetting? Eerste onderzoeksresultaten zijn hoopvol

ZwijndrechtDe eerste resultaten van een onderzoek met smaakgestuurde maaltijden voor COVID-19-patiënten die langdurig last hebben van smaakafwijkingen, blijken zeer hoopvol. De patiënten die zich melden bij het smaakcentrum in Antwerpen reageren bijzonder positief en melden dat ze weer smaak in hun gerechten proeven en plezier bij het eten beleven.

  1. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
    Play

    Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees

  2. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
    Play

    Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt