Luc Hellemans
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Hellemans © Klaas De Scheirder

Oosterweelwerken worden heropgestart maar nog geen oplossing voor vervuilde PFOS-grond: “Afvoeren? Deze grond is nergens welkom”

Zwijndrecht/AntwerpenDe werken aan het Oosterweelproject kunnen gefaseerd terug opstarten. Die waren stilgelegd na een arrest van de Raad van State. Het rechtscollege oordeelde dat er geen grond van de ene naar de andere werf mag worden verplaatst. Bouwheer Lantis heeft nu met enkele kunstgrepen de planning aangepast maar een oplossing voor de met PFOS-vervuilde gronden is er nog niet.

 1. INTERVIEW. Rebecca Teeters, vice-president van 3M over kritiek op haar bedrijf: “Zwijndrecht is geen milieuramp. Er is geen reden tot paniek”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Rebecca Teeters, vi­ce-president van 3M over kritiek op haar bedrijf: “Zwijn­drecht is geen milieuramp. Er is geen reden tot paniek”

  Vrijdag wordt ze voor de tweede keer verwacht in de PFOS-onderzoekscommissie van het Vlaams Parlement. Ze besluit het dit keer beter te doen, na het rampzalige optreden in september. “We zijn bereid op alle vragen te antwoorden, dit keer. We zijn goed voorbereid." Rebecca Teeters, de sterke vrouw achter 3M, die op ramkoers ligt met die andere sterke vrouw: Vlaams minister van Leefmilieu Zuhal Demir (N-VA). “Ik hoop dat we wat minder energie moeten steken in de politieke discussie.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.