Minister Ben Weyts mocht samen met Luc Hellemans, directeur van bouwheer Lantis, de nieuwe mascotte ‘Corneel van Oosterweel’ voorstellen.
Volledig scherm
Minister Ben Weyts mocht samen met Luc Hellemans, directeur van bouwheer Lantis, de nieuwe mascotte ‘Corneel van Oosterweel’ voorstellen. © Kristof Pieters

Mascotte Corneel loodst weggebruikers door Oosterweelwerken

Na een jaar van voorbereidende werken schakelt de aannemer van de Oosterweelwerken binnenkort een versnelling hoger. Vanaf mei zal er ook op de middenberm van de E17 gewerkt worden en neemt de kans op hinder aanzienlijk toe. Om weggebruikers zoveel mogelijk op de hoogte houden van alle belangrijke fasewissels of wijzigende verkeerssituaties zet bouwheer Lantis een eigen mascotte in: Corneel.

6 reacties

 • Flor Degryse

  3 jaar geleden
  Genderneutraal, al goed en wel, maar is Corneel geen jongensnaam?
 • Frederik Vandromme

  3 jaar geleden
  Ik denk dat de kiezer serieuzere mensen verdient dan Weyts! Hoe belachelijk, genderneutraal als nieuw modewoord en met gele botjes aan. Zou zich beter bezig houden met de personeelsproblematiek van de luchtverkeersleiders
 • Roger Willems

  3 jaar geleden
  Weyts gaat de Pokémontoer op. Zet hem zo op de verkiezings affiche's en verlaag de ouderdom van kiesgerechtigden naar 5 Jaar.
 • Patrick Lefèvre

  3 jaar geleden
  Aan sommige mensen, Weyts op kop, mag je NOOIT vragen "Kan het nog belachelijker"...
 • Franky Puystjens

  3 jaar geleden
  Corneel de olijke assistent...!? 15.000€ naar een reclamebureau (?) wegsmijten voor het ideetje-pikken en nog eens dunnetjes overdoen van de stomste en meest irritante 'assistent' aller tijden, namelijk 'Clippy' waar 20 jaar geleden zowat de gànse wereld Microsoft Office voor heeft uitgelachen...!