Minister Ben Weyts mocht samen met Luc Hellemans, directeur van bouwheer Lantis, de nieuwe mascotte ‘Corneel van Oosterweel’ voorstellen.
Volledig scherm
Minister Ben Weyts mocht samen met Luc Hellemans, directeur van bouwheer Lantis, de nieuwe mascotte ‘Corneel van Oosterweel’ voorstellen. © Kristof Pieters

Mascotte Corneel loodst weggebruikers door Oosterweelwerken

Na een jaar van voorbereidende werken schakelt de aannemer van de Oosterweelwerken binnenkort een versnelling hoger. Vanaf mei zal er ook op de middenberm van de E17 gewerkt worden en neemt de kans op hinder aanzienlijk toe. Om weggebruikers zoveel mogelijk op de hoogte houden van alle belangrijke fasewissels of wijzigende verkeerssituaties zet bouwheer Lantis een eigen mascotte in: Corneel.

 1. Vorig jaar alle bezittingen verkocht, nu gestrand in Nieuw-Zeeland: “Ach, terugkeren is nooit een optie geweest”
  PREMIUM
  Kruibeke

  Vorig jaar alle bezittin­gen verkocht, nu gestrand in Nieuw-Zee­land: “Ach, terugkeren is nooit een optie geweest”

  Cindy Van Steelandt (40) en Mark Verdonschot (38) hadden zich hun toekomst wel enigszins anders voorgesteld toen ze eind vorig jaar op wereldreis vertrokken. Verder dan Nieuw-Zeeland is het koppel nooit geraakt door het uitbreken van de coronacrisis. “Vervelend, maar als het virus dan toch wereldwijd toeslaat, zitten we misschien beter hier vast.”
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is