Het derde leerjaar van de Sint-Martinusschool bracht donderdag een bezoek aan de werf. Ook de mascotte Corneel van Oosterweel was van de partij.
Volledig scherm
Het derde leerjaar van de Sint-Martinusschool bracht donderdag een bezoek aan de werf. Ook de mascotte Corneel van Oosterweel was van de partij. © Kristof Pieters

Leerlingen Sint-Martinus bezoeken werf Oosterweel en bouw van geluidsmuur

Leerlingen van de vrije basisschool Sint-Martinus uit Burcht hebben donderdag een bezoek gebracht aan de werf van het Oosterweelproject. Ze gingen kijken hoe de aannemer de eerste reeks funderingspalen in de grond trilt voor de bouw van de geluidsmuur langs de snelweg.

  1. Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis
    Antwerpen

    Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis

    Het personeel en enkele klanten van het restaurant Het Nieuwe Palinghuis aan de Sint-Jansvliet schrokken zich zaterdag op de middag een hoedje. Een man had zijn wagen geparkeerd ter hoogte van het restaurant, maar wilde vertrekken in de richting van de Plantinkaai. De man zette het draaimanoeuvre in, maar reed dan plots achteruit in plaats van vooruit waardoor hij tegen de veranda van het restaurant terechtkwam. Enkele ramen hebben het begeven door de botsing.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement