Huisgerookte Sint-Jacobsnootjes
Volledig scherm
PREMIUM
Huisgerookte Sint-Jacobsnootjes © Kristof Pieters

Gastronomie in een doosje: maak eens uw eigen Chef’s Table thuis

BurchtMet de feestdagen in het vooruitzicht mag het al eens een tikkeltje meer zijn. We gingen deze week langs bij Chef’s Table in Burcht voor een gastronomisch viergangenmenu in takeaway. De smaken houden ook aan onze eigen tafel bijzonder goed stand. De fraaie presentatie was soms moeilijker te handhaven maar daar zat misschien onze iets te vlotte rijstijl huiswaarts voor iets tussen.

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Verzamelaars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt
  Play

  Verzame­laars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt

 2. Pizzabezorger schrikt wanneer aap bestelling ontvangt
  Play
  bizar

  Pizzabezor­ger schrikt wanneer aap bestelling ontvangt