Fietser (57) overleden bij vreemd dodehoekongeval: man wijkt uit voor vrachtwagen en valt op hoofd

BurchtEen 57-jarige fietser is maandagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval met een vrachtwagen op het kruispunt van de Kruibeeksesteenweg en Oeverkant in Burcht. De man moest uitwijken voor een afdraaiende vrachtwagen en kwam ongelukkig ten val op zijn hoofd.

4 reacties

 • Rudy van Wayenberge

  1 jaar geleden
  “De verkeerslichten hadden jammer genoeg een averechts effect”, vervolgt burgemeester Van de Vyver . “We kregen regelmatig meldingen dat fietsers door het rode licht reden als er geen verkeer uit de Oeverkant kwam. Daarom hebben we beslist om de lichten te laten verwijderen.” Kan het nog gekker? Dan moet je ze net NIET weghalen maar gewoon die fietsers beboeten!!!
 • Luc De Clerck

  1 jaar geleden
  Vroeger stonden hier verkeerslichten.
 • Karel Cant

  1 jaar geleden
  Ga. 2 jaar geleden hebben ze aan dit kruispunt de verkeerslichten verwijderd. De voorrangsweg voor fietsers aka de lange smalle lijnen zijn hier ook amper zichtbaar. #verkeersveiligheid
 • zina riffia

  1 jaar geleden
  Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Rip.
 1. Jobplatform El Kaouakibi krijgt voorlopig bewindvoerder aangesteld: “Geldstromen zonder boekhoudkundige verklaring”
  ANTWERPEN

  Jobplat­form El Kaouakibi krijgt voorlopig bewindvoer­der aangesteld: “Geldstro­men zonder boekhoud­kun­di­ge verklaring”

  Na Let’s Go Urban is ook bij WannaWork van Sihame El Kaouakibi een voorlopig bewindvoerder aangesteld door de Antwerpse ondernemingsrechtbank. Dat gebeurde op vraag van de curator van het failliete horecabedrijf Point Urbain BV van El Kaouakibi en haar partner Erika Xuan Nguyen. WannaWork was het jobplatform waarmee El Kaouakibi kansarme jongeren aan een job wilde helpen.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten