De fietsbrug wordt momenteel gemonteerd naast de snelweg.
Volledig scherm
De fietsbrug wordt momenteel gemonteerd naast de snelweg. © lantis

E34 twee dagen en twee nachten afgesloten voor plaatsen nieuwe fietsbrug

Zwijndrecht/MelseleIn het weekend van 8 en 9 mei wordt in twee dagen en twee nachten de nieuwe fietsbrug over de E34 geplaatst ter hoogte van Waaslandhaven-Oost. Hiervoor moet de snelweg volledig worden afgesloten tussen zaterdagochtend 6 uur en maandagochtend 5 uur.

 1. Jaar na moord op David Polfliet is strijd tegen homofoob geweld nog volop bezig: “Mensen die al 40 jaar homo zijn, ervaren de laatste tien jaar als de moeilijkste”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas/Beveren

  Jaar na moord op David Polfliet is strijd tegen homofoob geweld nog volop bezig: “Mensen die al 40 jaar homo zijn, ervaren de laatste tien jaar als de moeilijk­ste”

  Ruim een jaar na de homofobe moord op David Polfliet is er voor de LGBTQ+-gemeenschap in Sint-Niklaas en het Waasland een en ander ten goede veranderd, maar er is nog een lange weg te gaan. “Het taboe is doorbroken, maar fysiek en verbaal geweld tegen holebi’s is er helaas nog steeds. Ik kan het niet genoeg benadrukken: meld elk geval van homofobe agressie.”
 2. Van Granelle in Mortsel tot Bocal in Borgerhout: in deze 4 winkels in de regio Antwerpen winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Granelle in Mortsel tot Bocal in Borgerhout: in deze 4 winkels in de regio Antwerpen winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij, dat is een hele maand proberen om geen of zo weinig mogelijk plastic afval te verbruiken. In heel wat winkels kan je niet anders dan verpakkingen mee naar huis zeulen. Daarom ging onze redactie op zoek naar zaken in de ruime regio rond Antwerpen, waar wegwerpplastic taboe is. Van Granelle in Mortsel tot Bocal in Borgerhout. Bij deze vier zaken neem je zelf je verpakking mee.