rv/Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© rv/Klaas De Scheirder

Buurtbewoner laat zijn met PFOS verontreinigde eieren achter voor deur van chemiebedrijf 3M: “Ik schenk je nog wat eitjes uit onze hof want de maat is vol”

ZwijndrechtEen opmerkelijk beeld aan de ingang van het chemiebedrijf 3M donderdagochtend. Een buurtbewoner had er de eieren van zijn kippen achtergelaten met een niet mis te verstane begeleidende brief dat hij 3M niet langer als buur wil.

  1. Akkoord in de maak over nieuwe coalitie: Antoine Denert keert terug als burgemeester, maar laat zich vervangen door Dimitri Van Laere
    PREMIUM
    Kruibeke

    Akkoord in de maak over nieuwe coalitie: Antoine Denert keert terug als burgemees­ter, maar laat zich vervangen door Dimitri Van Laere

    De drie partijen N-VA, CD&V en DENERT staan op een zucht van een akkoord van een nieuwe coalitie. Nog deze week zou de handtekening gezet worden onder een opmerkelijk scenario. Daarin wordt niet Filip Vercauteren (CD&V) maar wel Antoine Denert de nieuwe burgemeester. Weliswaar enkel titelvoerend. Dimitri Van Laere (N-VA) zal hem na een maand opvolgen als waarnemend burgemeester.