Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Brandstichtingen en vuurwerk in Vredesbos, N-VA vraagt nachtelijk toegangsverbod

ZwijndrechtDe voorbije weken zijn er bij gemeente en politie al verschillende meldingen gemaakt van het afsteken van vuurwerk in het Vredesbos. Er werd op enkele plaatsen ook al brand gesticht. N-VA vraagt aan de burgemeester om een nachtelijk toegangsverbod af te kondigen.

  1. Tot zes uur wachten en liefst twee keer naar huis gestuurd: opnieuw lange rijen aan autokeuring, maar “absoluut niet zoals in de zomer”
    UPDATE

    Tot zes uur wachten en liefst twee keer naar huis gestuurd: opnieuw lange rijen aan autokeu­ring, maar “absoluut niet zoals in de zomer”

    De lange wachtrijen aan de autokeuringsstations zijn nog niet van de baan. Via 4040 melden verschillende lezers de laatste tijd dat ze opnieuw uren moeten aanschuiven voor de autokeuring. Zo is het keuringsstation van Hoboken open tot 17 uur, maar gingen de poorten om 12 uur al dicht wegens de grote drukte. “Er is toch al heel wat gedaan”, zeggen ze bij GOCA Vlaanderen, de sectorfederatie voor de autokeuring. “Wij blijven verder klantgericht werken en acties uitrollen.”
    Hoboken