Aan de voorgevel is weinig te zien want de explosie deed zich voor in de achterbouw waar de keuken zich bevindt.
Volledig scherm
Aan de voorgevel is weinig te zien want de explosie deed zich voor in de achterbouw waar de keuken zich bevindt. © Kristof Pieters

Bejaarde man (87) in levensgevaar na gasexplosie in keuken van zijn woning

BurchtEen bejaarde man is zaterdagnacht zwaargewond geraakt bij een gasexplosie in zijn woning in de Boomgaardstraat in Burcht. Hij werd met levensgevaarlijke verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

 1. Waterbus zet 2 miljoenste reiziger in de bloemetjes: “Volgend jaar beslissen over bijkomende haltes”
  Kruibeke/Beveren

  Waterbus zet 2 miljoenste reiziger in de bloemetjes: “Volgend jaar beslissen over bijkomende haltes”

  Katrien Van Mieghem (49) uit Rupelmonde is in de bloemetjes gezet als 2 miljoenste gebruiker van de Waterbus. Als loketbediende bij bpost maakt ze iedere dag de trip over de Schelde. “Ik heb nooit meer filestress. Integendeel zelfs. Varen is enorm rustgevend, waardoor ik met de glimlach op het werk arriveer”, vertelt ze. De Vlaamse regering buigt zich volgend jaar over bijkomende haltes van het populaire vervoersmiddel.
 2. “Rood voor straatracers”: Kloosterstraat heropent na heraanleg met pestlicht
  Rupelmonde

  “Rood voor straatra­cers”: Klooster­straat heropent na heraanleg met pestlicht

  De Kloosterstraat in Rupelmonde wordt eind deze week terug opengesteld na volledige heraanleg. Meest opvallende ingreep is de plaatsing van verkeerslichten halfweg. Die springen automatisch op rood als bestuurders de snelheidslimiet niet respecteren. “Het is goed dat men iets onderneemt tegen de straatracers, maar het is afwachten of een rood licht deze zal kunnen stoppen”, klinkt het bij de bewoners.