Zwevegemnaar legt in 11,5 uur tijd 1.011 km af met luchtballon en breekt zo 2 Belgische records

Ramses Vanneste (38) uit Zwevegem is afgelopen weekend met zijn luchtballon van in de Ardennen naar Warschau in Polen gevlogen. Hij legde de vlucht van 1.011 kilometer af in 11 uren en 30 minuten en vestigt zo twee nieuwe Belgische records. “Het is bovendien nog maar de derde keer dat in Europa iemand in één keer meer dan 1.000 kilometer heeft gevlogen met een heteluchtballon”, zegt Ramses.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. ASSISEN LIVE. “Vier mensen zijn op brutale wijze afgemaakt door een monster”: openbaar aanklager wil Alexander Dean (29) veroordeeld zien voor viervoudige moord
  Play
  Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

  ASSISEN LIVE. “Vier mensen zijn op brutale wijze afgemaakt door een monster”: openbaar aanklager wil Alexander Dean (29) veroor­deeld zien voor viervoudi­ge moord

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Woensdag wordt verder gepleit over de schuld van de bodybuilder. In de loop van de avond valt vervolgens een arrest over de schuldvraag. Volg alles hieronder in onze liveblog.