Om lokale ondernemers te ondersteunen, lanceert Zwevegem de ‘Zomerbon’. De bon kan ingeruild worden in de zaken die het meest te lijden kregen onder de coronacrisis.
Volledig scherm
Om lokale ondernemers te ondersteunen, lanceert Zwevegem de ‘Zomerbon’. De bon kan ingeruild worden in de zaken die het meest te lijden kregen onder de coronacrisis. © Gemeente Zwevegem

Zwevegem lanceert Zomerbon, die ingeruild kan worden bij zwaarst getroffen handelszaken

zwevegemOm lokale ondernemers te ondersteunen, lanceert Zwevegem de ‘Zomerbon’. De Zomerbon is een gratis bon ter waarde van 15 euro bij aankoop van 10 euro aan Zwevegemse BonZ. Met andere woorden: wie 10 euro aankoopt, krijgt daarvoor 25 euro aan waarde in bonnen.

  1. 8.000 avonturiers krijgen satelliettrackers van Kortrijkse firma: “We stuurden al eens een helikopter, voor een reiziger met gebroken been”
    Kortrijk

    8.000 avontu­riers krijgen satelliet­trac­kers van Kortrijkse firma: “We stuurden al eens een helikopter, voor een reiziger met gebroken been”

    Reisonderneming Travelbase rust tot midden september ruim 8.000 reizigers met een waterbestendige satelliettracker van het Kortrijks technologiebedrijf GeoDynamics uit. De trackers maken het reizen ‘in eigen bubbel’ in afgelegen natuurgebieden in Ijsland, Noorwegen, Zweden en de Balkan veiliger. Waar Travelbase trektochten en reizen met kano of kajak houdt. Travelbase weet dankzij de trackers waar elke reiziger zich precies bevindt. Wie in nood is, kan op de SOS-knop van de tracker drukken, wat, indien nodig, meteen lokale hulpdiensten alarmeert.