Illustratiebeeld van een geveltuin.
Volledig scherm
Illustratiebeeld van een geveltuin. © JVS

Zwevegem heeft nu ook reglement voor geveltuintjes: aanvragen kan tot 1 september

zwevegemInteresse om een geveltuintje aan te planten? Sedert 1 maart is er een reglement voor geveltuintjes in voege in Zwevegem. Wie een geveltuintje aanvraagt voor 1 september, en bij wie die aanvraag ook goedgekeurd wordt, komen de diensten het plantvak aanleggen tegen de start van het plantseizoen begin november. 

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.