In Tienen is de vaccinatie van kinderen onder de 12 jaar al gestart.
Volledig scherm
In Tienen is de vaccinatie van kinderen onder de 12 jaar al gestart. © Bollen

Zaterdag start in Zwevegem de vaccinatie van kinderen jonger dan 12 jaar

zwevegemDeze week werd er 4 dagen op rij geprikt in het vaccinatiecentrum Zwevegem. “Sinds de start van de vaccinatiecampagne vorig jaar, is dit een van de drukste week geweest”, zegt burgemeester Marc Doutreluingne.

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Is Zwevegem echt de klimaatgemeente die het zichzelf noemt? En wat met de Kortrijkstraat en het plaatsgebrek voor het DKO?
  PREMIUM
  zwevegem

  BELOOFD IS BELOOFD. Is Zwevegem echt de klimaatge­meen­te die het zichzelf noemt? En wat met de Kortrijk­straat en het plaatsge­brek voor het DKO?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Zwevegem, dat zich bij de start van deze legislatuur als dé klimaatgemeente profileerde. Maakt het dat ook waar? Krijgt Zwevegem eindelijk een nieuwe Kortrijkstraat? En wat met het beloofde Lettenhofpark?
 2. Zo VeloVeilig is Zwevegem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Zwevegem

  Zo VeloVeilig is Zwevegem: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Zwevegem hebben 37 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.