Zwevegem hekelt de communicatie van de overheid rond de beslissing om het vaccin J&J niet meer toe te dienen aan mensen jonger dan 40.
Volledig scherm
Zwevegem hekelt de communicatie van de overheid rond de beslissing om het vaccin J&J niet meer toe te dienen aan mensen jonger dan 40. © REUTERS

Vaccinatiecentrum Zwevegem hekelt communicatie overheid rond vaccinstop Johnson & Johnson: “Callcenter overladen met lastige vragen”

zwevegemSinds de overheid de beslissing aankondigde om het vaccin van Johnson & Johnson niet meer toe te dienen aan mensen jonger dan 40 jaar, wordt het callcenter van het vaccinatiecentrum in Zwevegem overstelpt met vragen. “Wij betreuren dat de overheid ons niet eerst heeft gebrieft over de beslissing”, klinkt het.

  1. Huurder met eigendom in buitenland vliegt uit sociale woning in Kortrijk, nog vijf dossiers lopend: “Dit is geen heksenjacht”
    PREMIUM
    Kortrijk

    Huurder met eigendom in buitenland vliegt uit sociale woning in Kortrijk, nog vijf dossiers lopend: “Dit is geen heksen­jacht”

    Ook in Kortrijk riskeren inwoners die een sociale woningen huren, maar een eigendom in het buitenland blijken te bezitten, uit die sociale woning gezet te worden. In één geval is dat ook al effectief gebeurd. “ We hebben een reglement en dat moet gevolgd worden. Als blijkt dat mensen dat reglement niet respecteren, grijpen we in”, belooft Wonen Regio Kortrijk.