Bruno Derijcke voorzag onder andere nieuwe matten, tapijten en stootkussens in de zaal.
Volledig scherm
Bruno Derijcke voorzag onder andere nieuwe matten, tapijten en stootkussens in de zaal. © RV

Uitbater boksclub Siam Gym klaar voor heropening, met tal van nieuw materiaal: “Niet stilgezeten tijdens lockdown”

ZwevegemVanaf 9 juni mag er ook weer indoor worden gesport. Bruno Derijcke (40), uitbater van thai- en kickboksclub Siam Gym in Zwevegem, kijkt ernaar uit. Zijn boksclub is al tien maanden gesloten. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om de zaal te vernieuwen. “Ik ben gewoon om druk bezig te zijn en ga tevreden zijn als ik die drive terugvind”, vertelt hij.

 1. Zeven jaar cel voor vader van 4 die inrijdt op oplegger: “Was vooraf bedachte poging om echtgenote te vermoorden”
  PREMIUM

  Zeven jaar cel voor vader van 4 die inrijdt op oplegger: “Was vooraf bedachte poging om echtgenote te vermoorden”

  Een 30-jarige man uit Rekkem (Menen) reed in oktober vorig jaar langs de E17 in Kortrijk wel degelijk met opzet in op een oplegger, met als doel om zijn echtgenote te vermoorden. Dat oordeelde de correctionele rechtbank van Kortrijk dinsdag. De man kreeg een effectieve celstraf van 7 jaar voor poging moord opgelegd, ondanks de steun die hij uit wel erg onverwachte hoek kreeg.
  Kortrijk
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.