Asfalt gieten, is een werkje dat op een professionele manier moet gebeuren, zoals op deze archieffoto.
Volledig scherm
Asfalt gieten, is een werkje dat op een professionele manier moet gebeuren, zoals op deze archieffoto. © Kristof Vereecke

Politie pakt malafide asfalteerder op, na gouden tip van alerte burger

Sint-DenijsIn de Zwevegemse deelgemeente Sint-Denijs is donderdag een man gearresteerd die wellicht behoort tot een bende malafide asfalteerders. Hij kwam een deal sluiten voor een opdracht maar de politie stond ‘m op te wachten. Zijn bestelwagen werd in beslag genomen.

 1. De Ploetermobiel trekt naar Tiegem
  anzegem/tiegem

  De Ploetermo­biel trekt naar Tiegem

  De Ploetermobiel komt op 8 februari naar de gemeenteschool in Ingooigem, en op 8 maart naar zaal Mensinde, telkens van 14u tot 16.30u. “De Ploetermobiel trekt rond in wijken en buurten in Anzegem om kinderen en jongeren te stimuleren om buiten te spelen”, zegt schepen Yannick Ducatteeuw. “De Jeugddienst organiseert tal van leuke activiteiten. Het is bovendien helemaal gratis én inschrijven hoeft niet. Langskomen is dus de boodschap.”
 2. MIJN STAD. Souad Abihi (33) doorbreekt taboes rond psychische problemen: “Ik ben trots op de solidariteit en moed van Kortrijkzanen”
  PREMIUM
  Kortrijk

  MIJN STAD. Souad Abihi (33) doorbreekt taboes rond psychische problemen: “Ik ben trots op de solidari­teit en moed van Kortrijkza­nen”

  Ze verzet bergen, Souad Abihi (33). De verpleegkundig specialist psychiatrie in het Kortrijkse ziekenhuis AZ Groeninge doorbreekt taboes met Hshoema, haar vereniging die psychische problemen bespreekbaar maakt. De events van Hshoema lokken telkens volle zalen. Verder wordt Souad vaak voor panelgesprekken rond geestelijke gezondheidszorg uitgenodigd. Ze toont ons haar Kortrijk. “Deze stad heeft gelukkig heel veel plekken waar iedereen welkom is én je een warm gevoel krijgt.”
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  17

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.