Justin Desmet (Mathieu staat niet op de foto), Charlotte Volcke , Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde en de voorzitster van Westtoer en Stefaan Gheyson, directeur van Westtoer.
Volledig scherm
Justin Desmet (Mathieu staat niet op de foto), Charlotte Volcke , Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde en de voorzitster van Westtoer en Stefaan Gheyson, directeur van Westtoer. © Henk Deleu

Paintball Valley ontsmet materiaal nu met UV-licht: “Nieuwe boobytraps uittesten kan hier straks coronaproof”

Zwevegem/harelbekeEr is nog in de verste verte geen zicht op een heropening, maar als het ligt aan zaakvoerders Mathieu en Justin Desmet en Charlotte Volcke gaat Paintball Valley morgen open. Ze investeerden in een hypermodern systeem dat het paintballmateriaal ontsmet met UV-licht. “Iedereen staat te trappelen om de boobytraps die we de voorbije maanden installeerden op ons terrein, uit te testen.”

 1. Cateraar Fruy opent na elf maanden stilstand winkel: “We geven nooit op en vechten voor onze toekomst”
  Kortrijk/Heule

  Cateraar Fruy opent na elf maanden stilstand winkel: “We geven nooit op en vechten voor onze toekomst”

  Van ruim 500 evenementen per jaar naar het grote niets. De coronacrisis hakt er zwaar in bij Fruy Finest Food Catering. Toch blijven Xavier Fruy (44) en Ann Verduyn (41) niet bij de pakken zitten. Het koppel heeft nu met Atelier Fruy een eigen winkel vol smaakvolle gerechten geopend. “Mijn man was twee maanden geleden nog in rouw, zelfs koken lukte amper nog. Nu is de goesting terug. We zijn geen opgevers, we vechten voor onze toekomst”, vertelt Ann.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"