Overal uren aanschuiven aan autokeuringen in West-Vlaanderen vanochtend: “Nationale instanties moeten in actie schieten, want dit is niet vol te houden”

West-Vlaanderen“Kom niet vrijdag”, riep gedelegeerd bestuurder Ignace Van Overbeke van KM Keuringsbureau Motorvoertuigen op. Een oproep die in dovemansoren valt. Er was aan alle autokeuringen flink wat chaos, want je kon vandaag ook in West-Vlaanderen voor het eerst zonder afspraak komen. De wachtrijen aan alle keuringscentra in de provincie werd zelfs afgesloten.

  1. VAKANTIETIPS VOOR THUISBLIJVERS. Op ontdekking bij voormalige elektriciteitscentrale Transfo: “Maak een ritje op de tandem of volg eens een duikinitiatie”
    PREMIUM

    VAKANTIE­TIPS VOOR THUISBLIJ­VERS. Op ontdekking bij voormalige elektrici­teits­cen­tra­le Transfo: “Maak een ritje op de tandem of volg eens een duikinitia­tie”

    Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ‘s ochtends wakker loeien? Geen nood. Ook in Vlaanderen kun je heerlijk met vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: Transfo, de voormalige elektriciteitscentrale in Zwevegem waar heel wat te beleven valt.