De Volvo V40 werd opgevist uit het kanaal Bossuit-Kortrijk, vlakbij de site van de afvalverwerkende intercommunale IMOG, in Moen.
Volledig scherm
De Volvo V40 werd opgevist uit het kanaal Bossuit-Kortrijk, vlakbij de site van de afvalverwerkende intercommunale IMOG, in Moen. © RV

Opgehaald wrak staat na 14 dagen nog altijd aan boorden van het kanaal: “Takeling kan nog wel even duren”

MoenDe kans dat de Volvo V40 die op 9 november in Moen uit het kanaal Bossuit-Kortrijk werd gehaald daar nog wel even blijft staan, is lang niet onbestaande. Waarom dat zo is, valt niet meteen te achterhalen.

  1. Meerderheidspartij INZET distantieert zich van beslissing burgemeester om Sint-Arnolduspark op te ruimen: “Dit verdient publieke uitleg”
    anzegem

    Meerder­heids­par­tij INZET distanti­eert zich van beslissing burgemees­ter om Sint-Arnoldus­park op te ruimen: “Dit verdient publieke uitleg”

    Het laatste is nog niet gezegd en geschreven over de onderhoudswerken die werden uitgevoerd in het Sint-Arnolduspark in Anzegem. In opdracht van de burgemeester voerde een aannemer vorige week opruimingswerken uit in het park, maar volgens Natuurpunt Krekel Anzegem richtte die aannemer een ware ravage aan, en is onherstelbare schade aangericht voor de biodiversiteit in het natuurgebied. De groene politieke partij INZET reageerde al op facebook, en raadslid Jeremie Vaneeckhout (nationaal co-voorzitter Groen) belooft een vraag te stellen in de gemeenteraad volgende week.