De motor moest getakeld worden, de brandweer veegde het wegdek proper.
Volledig scherm
De motor moest getakeld worden, de brandweer veegde het wegdek proper. © LSI

Motorrijder gewond na botsing tegen auto in Zwevegem

ZwevegemBij een verkeersongeval langs de Oudenaardsesteenweg in Zwevegem is zaterdagnamiddag een motorrijder gewond geraakt. Hij kwam met zijn BMW R1250 achteraan tegen een voorligger terecht.

 1. Van minister Q over zanger Dufourmont tot Robinsonwinnaar Thomas: hier doen acht bekende streekgenoten hun eerste terrasje
  PREMIUM
  Kortrijk/Menen/Waregem

  Van minister Q over zanger Dufourmont tot Robinson­win­naar Thomas: hier doen acht bekende streekgeno­ten hun eerste terrasje

  Vanaf zaterdag doen we eindelijk opnieuw een terrasje, voor het eerst in 200 dagen. We vroegen acht bekende streekgenoten waar zij hun eerste schuimende pint of fris wijntje drinken. “Het zal een boost geven, om nog even vol te houden tot het virus helemaal verslagen is”, zegt minister en Kortrijkzaan Vincent Van Quickenborne. Lees meer over bekende Vlamingen en hun favoriete horecazaak in dit dossier.
 2. Spookrijders gevat na kilometerslange achtervolging op drie banden: “Mirakel dat er geen slachtoffers gevallen zijn”
  Play
  Deerlijk/Waregem

  Spookrij­ders gevat na kilometers­lan­ge achtervol­ging op drie banden: “Mirakel dat er geen slachtof­fers gevallen zijn”

  Twee Franse dieven zijn maandagavond bij de lurven gevat na een spectaculaire en aartsgevaarlijke achtervolging, die onder meer in de verboden rijrichting van de Hoogstraat in Deerlijk liep. De verdachten werden achtervolgd omdat ze even daarvoor in de Franse stad Tourcoing een diefstal hadden gepleegd. Om aan de politie te ontsnappen, vluchtten ze zelfs al spookrijdend over de E17. Het is een mirakel dat ze niemand de dood injoegen.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje