Plaats genoeg voor een festivalweide, aan Vakantiewoning Trimaarzate
Volledig scherm
Plaats genoeg voor een festivalweide, aan Vakantiewoning Trimaarzate © Vakantiewoning Trimaarzate

Moen Feest krijgt festivalweide aan Vakantiewoning Trimaarzate

MoenMoen Feest verhuist. “We ruilen het asfalt van Transport Vanneste in voor een weids landschap langs de bomenrijen van het kanaal Bossuit-Kortrijk, in het gras aan Vakantiewoning Trimaarzate in Moen”, zeggen de organisatoren, die het nieuws op de Facebookpagina van het festival zetten.

 1. Natuur.koepel verzet zich tegen vijf mogelijke bedrijvenzones in regio Waregem: “Zo’n oppervlakte open ruimte innemen is niet van deze tijd”

  Natuur.koepel verzet zich tegen vijf mogelijke bedrijven­zo­nes in regio Waregem: “Zo’n oppervlak­te open ruimte innemen is niet van deze tijd”

  Er komt heel wat kritiek op de keuze van de Provincie om vijf zones in regio Waregem naar voor te schuiven als mogelijke toekomstige bedrijvenzones. Onder meer natuurvereniging Natuur.koepel zal zich daar hevig tegen verzetten, met bezwaarschriften tegen de ontwikkeling van alle vijf de zones. “150 hectare extra verharden in wat nu al de meest verharde regio is van de provincie, dat is echt huiveringwekkend”, zegt Herman Nachtergaele.
  Deerlijk, Anzegem
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.