Met een keukenpan sloeg Kenneth D. op het hoofd van zijn partner. De keukenpan was volledig ingedeukt.
Volledig scherm
Met een keukenpan sloeg Kenneth D. op het hoofd van zijn partner. De keukenpan was volledig ingedeukt. © ThinkStock

Met keukenpan op hoofd geslagen tijdens echtelijke ruzie en gezin gegijzeld

Een 28-jarige man uit Zwevegem zit al vijf maanden in voorhechtenis omdat hij tijdens een echtelijke ruzie volledig uit de bol ging. Hij sloot zijn partner en twee kinderen van 6 en 9 jaar op en gaf zijn vriendin met een keukenpan een slag op het hoofd. “Dit had voor het hof van assisen kunnen eindigen”, vond de rechter waarvoor hij zich maandag moest verantwoorden.

 1. Trajectcontrole op Doornikserijksweg in Bellegem werkt eindelijk en levert al meteen 100 pv’s op
  Bellegem/Kooigem

  Trajectcon­tro­le op Doornikse­rijks­weg in Bellegem werkt eindelijk en levert al meteen 100 pv’s op

  De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Een trajectcontrole van 3,2 kilometer op de Doornikserijksweg (N50) tussen Bellegem en Kooigem is na goed twee jaar alsnog operationeel. Meteen met resultaat trouwens, want sinds de activering op zondag 29 november werd de kaap van honderd uitgeschreven pv’s voor te snel rijden al gerond. Dat meldt federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld), die de forcing voerde. De stad voorziet er nu nog tijdelijke verkeersborden, met een extra waarschuwing voor de trajectcontrole. Er wordt trouwens ook een trajectcontrole in de Rekkemsestraat in Marke geactiveerd. Dat zal wellicht in januari zijn.
 2. Man (39) met nummerplaat ‘2Fast4’ rijdt 170 per uur op snelweg: “Ik rij altijd te snel en sponsor met plezier de Belgische staat”
  Sint-Denijs/Waregem

  Man (39) met nummer­plaat ‘2Fast4’ rijdt 170 per uur op snelweg: “Ik rij altijd te snel en sponsor met plezier de Belgische staat”

  2Fast4… maar niet voor de politie. Een 39-jarige projectontwikkelaar uit Sint-Denijs (Zwevegem) kreeg vrijdag van de Kortrijkse politierechter een boete van 600 euro en een rijverbod van 45 dagen omdat hij met 170 km/u over de snelweg in Waregem raasde. Zijn nummerplaat ‘2Fast4’ liet dan ook niets aan de verbeelding over.
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt