Het meisje overleed na een ongeval op de fiets in de Bekaertstraat in Zwevegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Het meisje overleed na een ongeval op de fiets in de Bekaertstraat in Zwevegem. © Alexander Haezebrouck

Meisje (12) verongelukt op gevaarlijke weg die al fietsstraat moest geweest zijn: “Plannen uitgesteld door corona, dat maakt het nog pijnlijker”

In de Bekaertstraat in Zwevegem gebeurde vrijdagmorgen omstreeks 8 uur een tragisch ongeval. Kato (12) was met de fiets bijna aangekomen op school toen ze onder een vrachtwagen terechtkwam. Ze overleefde het ongeval niet. “Kato was een erg geliefd, goedlachs en sportief meisje”, vertelt haar klastitularis. Wat alles nog pijnlijker maakt, is dat de Bekaertstraat al een fietsstraat moest geweest zijn. Door corona liepen de plannen vertraging op.

 1. Met man en macht gewerkt: topmatch kon plaatsvinden, na vandalisme op het veld van Jong Helkijn
  Helkijn

  Met man en macht gewerkt: topmatch kon plaatsvin­den, na vandalisme op het veld van Jong Helkijn

  Onbekenden gingen in de nacht van vrijdag op zaterdag joyriden op het voetbalveld van vierdeprovincialer Jong Helkijn, met nogal wat schade tot gevolg. Het voorval kwam extra ongelegen omdat Jong Helkijn zaterdagavond op dat veld de topper speelde tegen Eendracht Kuurne. “Maar we zijn er in geslaagd om de grasmat te herstellen”, zegt vice-voorzitter Kevin Vanwynsberghe die zijn ploeg zag winnen met 3-2.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.