Een zittingzaal van de rechtbank in Kortrijk
Volledig scherm
Een zittingzaal van de rechtbank in Kortrijk © Alexander Haezebrouck

Man (61) stalkt en stuurt seksueel getinte berichten naar buurvrouw: “Ik wilde het net goedmaken”

OtegemEen 61-jarige man uit Otegem riskeert 12 maanden cel omdat hij twee vrouwen heeft belaagd en hen seksueel getinte berichten heeft gestuurd. Naar één vrouw stuurde hij een filmpje waarin hij aan het masturbere is en haar naam roept. Naar zijn buurvrouw stuurde hij dat ze borsten heeft.

 1. Cindy start met jongerencoachpraktijk: “Nadat ik mijn kapperszaak om medische redenen moest opgeven, heb ik opnieuw een uitdaging gevonden die me 100% ligt”
  ingooigem

  Cindy start met jongeren­coach­prak­tijk: “Nadat ik mijn kappers­zaak om medische redenen moest opgeven, heb ik opnieuw een uitdaging gevonden die me 100% ligt”

  Cindy Vanpoucke (46) start met jongerencoachpraktijk Step-Up in Ingooigem. Opvallend: Cindy was jarenlang aan het werk als kapster, maar ze moest een andere passie zoeken nadat ze om medische redenen moest stoppen met kappen. “Hoewel mijn wereld instortte toen ik mijn zaak moest sluiten, kan ik vandaag opnieuw dankbaar en gelukkig zijn.”
 2. Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmarkten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmark­ten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten 17 kerstmarkten op in het zuiden van West-Vlaanderen om helemaal in de kerststemming te komen.