De nieuwe reeks Billie vs Benjamin, die nu te zien is op Streamz? Je kan er de Kringloopwinkel van Zwevegem in spotten, want een aantal scènes van de reeks werden daar gefilmd. Voor medewerker Abdou Abdarrahmane was het zijn ‘doop’ als figurant.
Volledig scherm
De nieuwe reeks Billie vs Benjamin, die nu te zien is op Streamz? Je kan er de Kringloopwinkel van Zwevegem in spotten, want een aantal scènes van de reeks werden daar gefilmd. Voor medewerker Abdou Abdarrahmane was het zijn ‘doop’ als figurant. © Kringloopwinkel

Kringloopwinkel Zwevegem vormt decor voor tv-reeks Billie vs Benjamin, drie medewerkers mogen mee figureren

zwevegemDe nieuwe reeks Billie vs Benjamin, die nu te zien is op Streamz? Je kan er de Kringloopwinkel van Zwevegem in spotten, want een aantal scènes van de reeks werden daar gefilmd. Drie medewerkers van de Kringloopwinkel mochten ook figureren. “Het is enorm hoeveel materiaal en mensen nodig zijn om een paar minuten beeld te maken”, zegt winkelleider David Decock.

 1. Vrienden houden muziektreffen om jong gezin van vijf na brand aan nieuw huis te helpen: “We staan er niet alleen voor, de steun is overweldigend”
  PREMIUM
  Kortrijk/Bellegem

  Vrienden houden muziektref­fen om jong gezin van vijf na brand aan nieuw huis te helpen: “We staan er niet alleen voor, de steun is overweldi­gend”

  Bijna drie maanden nadat Peter Eeckhout, Debbie Neirijnck en hun drie kinderen hun ecologische woning in Bellegem in vlammen zagen opgaan, klaart de hemel steeds meer op, met dank aan tal van initiatieven om hen weer op weg te helpen. Vrienden houden vandaag zaterdag 21 mei een muziektreffen voor het gezin, aan biercafé Gainsbar op de Vlasmarkt in Kortrijk. “Mede door alle hulp hopen we binnen twee jaar een nieuw huis te hebben”, vertelt Peter ‘Keide’ Eeckhout.