Er komt een nieuwe verkaveling langs de Processieweg in Moen. . Het betrokken perceel is een weide/akkerland ter hoogte van de Vrije Basisschool van Moen.
Volledig scherm
Er komt een nieuwe verkaveling langs de Processieweg in Moen. . Het betrokken perceel is een weide/akkerland ter hoogte van de Vrije Basisschool van Moen. © Google Maps

Groen hekelt komst nieuwe verkaveling in centrum Moen: “Nog meer woningen betekent nog meer verkeer”

Er komt een nieuwe verkaveling langs de Processieweg in Moen. Het gaat om 25 loten voor eengezinswoningen en 2 loten voor meersgezinswoningen. Patriver zal die realiseren. De gemeenteraad heeft de wegenis-, riolerings- en omgevingswerken voor die verkaveling goedgekeurd.

1 reactie

 • Jens Vranckx

  2 jaar geleden
  Al die verkavelingen ruiken naar belangenvermenging. Waarom zouden wij als bevolking moeten opdraaien voor schadevergoedingen voor iets dat als het van ons afhangt er toch niet komt? Ze (gemeente) maken beloftes, maar luisteren niet naar de buurtbewoners. In de buurt zijn er genoeg gelijkaardige 'projecten' waar de buurtbewoners protesteren en er toch beslist wordt ondanks praktisch iedereen tegen is. Last van megalomanie, burgemeester? Als dit democratie is, dan snappen jullie de essentie niet.
 1. Kortrijkzanen willen meer natuur, criminaliteit in de lift en wrevel over huisvuilvoorzieningen
  Kortrijk

  Kortrijkza­nen willen meer natuur, criminali­teit in de lift en wrevel over huisvuil­voor­zie­nin­gen

  De Kortrijkzanen zijn fierder dan ooit op hun stad. Toch ligt er nog heel wat werk werk op de plank om de ‘beste stad van Vlaanderen’ te worden, zoals het stadsbestuur het al enkele jaren zo graag verkondigt. Drie werkpunten zijn alvast de stijgende criminaliteit, een dalende tevredenheid over huisvuilvoorzieningen en een vraag naar meer natuur. Dat toont de stadsmonitor 2021 aan: een driejaarlijkse bevraging van de dertien centrumsteden in opdracht van de Vlaamse overheid. Er zijn natuurlijk ook heel wat positieve cijfers. We brengen een uitgebreid overzicht.