De brand woedde in alle hevigheid in een open opslagplaats op de terreinen van afvalintercommunale IMOG in Moen.
Volledig scherm
De brand woedde in alle hevigheid in een open opslagplaats op de terreinen van afvalintercommunale IMOG in Moen. © AHK

Geen gevolgen voor recyclageparken na grote afvalbrand bij IMOG

MoenDe grote afvalbrand bij afvalintercommunale IMOG in Moen vrijdag, heeft geen gevolgen voor de recyclageparken vandaag. “Ook wij werken vandaag opnieuw min of meer zoals gewoonlijk, de schade is zeer beperkt gebleven”, zegt algemeen directeur Johan Bonnier.

 1. Unwrap lanceert ambitieus programma met topsprekers zoals Clair Bellens van ILM, Europese jobbeurs en optreden van Compact Disk Dummies

  Unwrap lanceert ambitieus programma met topspre­kers zoals Clair Bellens van ILM, Europese jobbeurs en optreden van Compact Disk Dummies

  Kortrijk vormt op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober het epicentrum van de entertainmentindustrie, met de eerste editie van het digital entertainment festival Unwrap. “Het wordt een tweedaagse vol inspirerende gesprekken op het snijpunt van gaming, muziek, film,… ‘The future of entertainment’ zal te voelen, te horen en te zien zijn in Kortrijk”, zegt schepen van Economie Arne Vandendriessche (Team Burgemeester). De ticketverkoop is nu gestart.
 2. Voorwaardelijke celstraf en werkstraf voor drugsdealend koppel, 30 maanden cel voor leverancier
  Wevelgem/Kortrijk

  Voorwaarde­lij­ke celstraf en werkstraf voor drugsdea­lend koppel, 30 maanden cel voor leveran­cier

  Een koppel uit Wevelgem en hun Bulgaarse Kortrijkse leverancier zijn dinsdag samen door de correctionele rechtbank veroordeeld voor de verkoop van cocaïne en cannabis. Via Snapchat, Whatsapp, Messenger en Wickr boden ze hun spul aan hun klanten aan. Het koppel kwam er met een grotendeels voorwaardelijke celstraf of werkstraf van af, hun leverancier kreeg 30 maanden effectieve celstraf en een boete van 12.000 euro.