Organisatoren Miriam Dendievel (links), Lode Van Assche en Caroline Commenne voor de kerk van Sint-Denijs.
Volledig scherm
Organisatoren Miriam Dendievel (links), Lode Van Assche en Caroline Commenne voor de kerk van Sint-Denijs. © Foto Anckaert

Geen brave koorknapen in kerk

SINT-DENIJSPunk en new wave in de kerk van Sint-Denijs? Voor een festival ten voordele van Nepal komen zaterdag onder meer enkele leden van The Bollock Brothers. Grof taalgebruik is hun handelsmerk. Dat belooft op het podium net voor het altaar. Volgens de organisatoren zal het allemaal wel meevallen. "Onze zanger is erg gelovig", beaamt ook de drummer van de beruchte band.

 1. Magdalenastraat weer open voor verkeer: “Volg altijd signalisatie op Appel, om geen gevaar te lopen”
  Kortrijk

  Magda­lenastraat weer open voor verkeer: “Volg altijd signalisa­tie op Appel, om geen gevaar te lopen”

  De verbinding tussen Magdalenastraat en Beheerstraat is weer open sinds dinsdag om 18 uur. Er is een stuk nieuwe weg aangelegd. Daaronder gaat de bouw van een tunnel verder, tussen rotonde Panorama en de Lambrechtlaan. “We vragen wandelaars en fietsers om er de signalisatie zeker niet te negeren”, waarschuwt schepen van Mobiliteit en Openbare Werken Axel Weydts (sp.a). Belangrijk: de werken blijven op schema zitten, aan Appel. De wegtunnel opent zoals gepland eind 2022. Dat is een opsteker, vooral voor de handelaars daar.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is