De BMW van Melissa Jaumain uit Zwevegem werd vijf dagen na de diefstal teruggevonden na een ongeval in Quiévrain
Volledig scherm
De BMW van Melissa Jaumain uit Zwevegem werd vijf dagen na de diefstal teruggevonden na een ongeval in Quiévrain © LSI/RV

Duo voor rechter na 9 inbraken en 3 autodiefstallen in één nacht

ZwevegemTwee mannen van 34 en 32 jaar riskeren zware celstraffen voor één dolle nacht die ze vorig jaar beleefden in Zwevegem. Onder invloed van drugs en alcohol pleegden ze toen maar liefst negen woninginbraken en drie autodiefstallen. Ze werden ontmaskerd nadat ze één van de auto’s in de prak reden tijdens een ongeval. “Er was geen echte reden waarom we dit gedaan hebben.”

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.