Nick Strobbe en zijn aanstaande Jill Bulcaen. Rechts ook het dochtertje van Jill en stiefdochter van Nick, Youna (7).
Volledig scherm
Nick Strobbe en zijn aanstaande Jill Bulcaen. Rechts ook het dochtertje van Jill en stiefdochter van Nick, Youna (7). © Alexander Haezebrouck

Brandweerman vraagt vriendin ten huwelijk met loeiende sirenes

ZWEVEGEMVrijwillig brandweerman Nick Strobbe (25) vroeg donderdagavond op een wel erg bijzondere manier ten huwelijk. Ze kwamen met loeiende sirenes toe aan het huis van het koppel, waarna Nick in brandweeruitrusting door de knieën ging. Vriendin Jill Bulcaen (28) gaf meteen haar jawoord.

 1. Katholieke Basisscholen Kortrijk pleit voor mondmaskerplicht vanaf vijfde leerjaar: “Maak het voor iedereen duidelijk”
  Kortrijk

  Katholieke Basisscho­len Kortrijk pleit voor mondmasker­plicht vanaf vijfde leerjaar: “Maak het voor iedereen duidelijk”

  De scholengemeenschap Katholieke Basisscholen Kortrijk (KBK) pleit voor een mondmaskerplicht vanaf het vijfde leerjaar in het lager onderwijs. “Maak het voor iedereen duidelijk, zodat we geen overbodige discussies meer hebben met ouders”, vindt woordvoerder Rik Bossuyt. De KBK-scholen vragen ook om de coronamaatregelen nauwgezet te blijven volgen, nu de meer besmettelijke Britse variant in steeds meer scholen in Vlaanderen uitbreekt. Eerder vroeg Rhizo, een secundaire scholengroep in Kortrijk, om een systematische preventieve speekseltesting uit te rollen.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen