Het Zwevegemse bedrijf Zaniboo, specialist in vloerbewerking en zagen en boren in beton, heeft een reusachtige ballon laten maken. De ballon heeft een inhoud van 14.000 kubieke meter, en er kunnen 34 mensen meevaren. “Dat maakt hem een van de grootste ballonnen van Europa”, zegt Ulrike Swyngedauw, assistente van zaakvoerder Danny Eggermont. “We hadden al een ballon, maar onze zaakvoerder wil in alles de beste zijn, dus ook in dit. We hebben er dus een tweede laten maken die nog veel groter is dan onze eerste. Ballonvaarder Ramses Vanneste zal er mee vliegen. Voor ons is dit supergoeie marketing. Elke keer de ballon rondvaart, krijgen we van overal berichtjes dat mensen hem hebben zien overvliegen.”
Volledig scherm
Het Zwevegemse bedrijf Zaniboo, specialist in vloerbewerking en zagen en boren in beton, heeft een reusachtige ballon laten maken. De ballon heeft een inhoud van 14.000 kubieke meter, en er kunnen 34 mensen meevaren. “Dat maakt hem een van de grootste ballonnen van Europa”, zegt Ulrike Swyngedauw, assistente van zaakvoerder Danny Eggermont. “We hadden al een ballon, maar onze zaakvoerder wil in alles de beste zijn, dus ook in dit. We hebben er dus een tweede laten maken die nog veel groter is dan onze eerste. Ballonvaarder Ramses Vanneste zal er mee vliegen. Voor ons is dit supergoeie marketing. Elke keer de ballon rondvaart, krijgen we van overal berichtjes dat mensen hem hebben zien overvliegen.” © Zaniboo

Bouwbedrijf Zaniboo pakt uit met luchtballon die 34 mensen kan vervoeren: “Een van de grootste van Europa”

zwevegemHet Zwevegemse bedrijf Zaniboo, specialist in vloerbewerking en zagen en boren in beton, heeft een reusachtige ballon laten maken. De ballon heeft een inhoud van 14.000 kubieke meter, en er kunnen 34 mensen meevaren.  “Dat maakt hem een van de grootste ballonnen van Europa”, zegt Ulrike Swyngedauw, assistente van zaakvoerder Danny Eggermont.

 1. Vrouw die haar huisarts uur lang gijzelde, blijft aangehouden: “Mijn cliënt hoort thuis in een psychiatrisch centrum en niet in de gevangenis”
  Waregem / Zulte

  Vrouw die haar huisarts uur lang gijzelde, blijft aangehou­den: “Mijn cliënt hoort thuis in een psychia­trisch centrum en niet in de gevangenis”

  De 48-jarige vrouw die afgelopen maandag haar huisarts een uur lang gijzelde en bedreigde met een mes, blijft aangehouden. Dat heeft de raadkamer in Kortrijk vrijdag beslist. Haar advocaat gaat ondertussen op zoek naar een psychiatrisch centrum voor de vrouw. “Ze kampt met zware psychische problemen en sinds 2003 liepen al bijna 100 oproepen binnen bij de politie voor haar”, vertelt haar advocaat Bram Elyn.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 1. “Dit rijt de wonden opnieuw open”: Dochter vermoorde huisarts schrikt niet van opnieuw zwaar geweld tegen dokter in Waregem. “Amper iets veranderd op zeven jaar tijd”
  PREMIUM
  Izegem / Ingelmunster / Kortrijk / Zulte

  “Dit rijt de wonden opnieuw open”: Dochter vermoorde huisarts schrikt niet van opnieuw zwaar geweld tegen dokter in Waregem. “Amper iets veranderd op zeven jaar tijd”

  Het nieuws van de lange gijzeling van een huisarts in Waregem van afgelopen maandag brengt nare herinneringen boven bij de familie van de vermoorde huisarts Patrik Roelandt (64) uit Izegem. “Je moet als arts bijna een bodyguard hebben om veilig te zijn”, vertelt dochter Sophie Roelandt (42) nu. De meest recente cijfers van geweld tegen artsen dateren van 2017, maar alles wijst erop dat het geweld enkel toeneemt. De artsen zelf vragen ondertussen een overleg met minister Annelies Verlinden (CD&V).