Mama Sofie Florin deed vorige maand nog maar een oproep nadat een lantaarn verdween op het herdenkingsplekje van Sander, maar nu verdween er nog een boekje met tekstjes over Sander.
Volledig scherm
Mama Sofie Florin deed vorige maand nog maar een oproep nadat een lantaarn verdween op het herdenkingsplekje van Sander, maar nu verdween er nog een boekje met tekstjes over Sander. © Henk Deleu

“Alstublieft, ik smeek u. Breng het boekje terug”: mama Sofie doet oproep na nieuwe diefstal op herdenkingsplek Sander (18)

heestertAmper een maand nadat de lantaarn op het herdenkingsplekje van de overleden Sander (18) is verdwenen, heeft iemand nu ook het herinneringsboekje meegenomen. Mama Sofie Florin is nog meer gebroken dan bij de eerste diefstal. “Iedereen die Sander komt herdenken, kan er iets inschrijven. Ik ging er vaak lezen als ik het even moeilijk had.”

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Rhizo houdt scholen open, met minimum aan afstandsonderwijs: “Beste oplossing voor onze jongeren”
  Kortrijk

  Rhizo houdt scholen open, met minimum aan afstandson­der­wijs: “Beste oplossing voor onze jongeren”

  Rhizo, de secundaire scholengroep telt 4.000 leerlingen en 900 leerkrachten, houdt momenteel alle vestigingen open. “We kunnen het nog steeds veilig organiseren. Het is een hele uitdaging omdat er hybride lesgegeven wordt en personeel soms ook uitvalt, maar we vinden het nog steeds de beste oplossing voor onze jongeren”, zegt algemeen Rhizo-directeur Nancy Dedeurwaerder.