De brand woedde in alle hevigheid in een open opslagplaats op de terreinen van afvalintercommunale IMOG in Moen.
Volledig scherm
De brand woedde in alle hevigheid in een open opslagplaats op de terreinen van afvalintercommunale IMOG in Moen. © AHK

Afvalbrand woedt bij IMOG, kantoren gevrijwaard en personeel geëvacueerd

MoenOp de terreinen van de afvalintercommunale IMOG is vrijdag kort na de middag brand uitgebroken in een grote opslagplaats. Dat gaat gepaard met een flinke rookpluim. Er vielen geen gewonden.

 1. “Zware reuma dwingt me om af te haken”: Lensey (40) stopt met Frietlounge Appel, overnemers zijn welkom
  PREMIUM
  Kortrijk

  “Zware reuma dwingt me om af te haken”: Lensey (40) stopt met Frietloun­ge Appel, overnemers zijn welkom

  Lensey Vandendriessche (40) en Gregory Christiaens (42) nemen noodgedwongen definitief afscheid van Frietlounge Appel. De bekende frituur is sinds de herfstvakantie van 2020 dicht. “Ik kan het fysiek niet meer aan, door reuma die steeds erger wordt. Ik heb last van mijn heup en ik kan mijn rechterarm amper optillen. Het is mentaal soms moeilijk, maar ik heb het een plaats kunnen geven. We gaan nu op zoek naar gepassioneerde overnemers. De ligging van Frietlounge Appel is top, in een drukke studentenbuurt”, vertelt Lensey Vandendriessche.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.