Stef Bos.
Volledig scherm
Stef Bos. © Joel Hoylaerts / Photo News

Stef Bos opent nieuw seizoen Zwalm Kluistert

ZwalmNiemand minder dan Stef Bos mag op zaterdag 9 oktober in de kerk van Beerlegem het nieuw cultuurseizoen van Zwalm Kluistert aftrappen met zijn intieme voorstelling ‘Bloemlezing’.  Hij brengt alleen op piano een mix van nieuwe songs en ouder werk. 

  1. Deze keikoppen lieten dertig jaar geleden de kasseien van de Vlaamse Ardennen beschermen: “Toen maakten we ons niet populair, maar intussen weet iedereen wel beter”
    PREMIUM
    Vlaamse Ardennen

    Deze keikoppen lieten dertig jaar geleden de kasseien van de Vlaamse Ardennen beschermen: “Toen maakten we ons niet populair, maar intussen weet iedereen wel beter”

    Drie medewerkers van de regionale milieuvereniging Milieufront MOW zijn opgenomen in de ‘Orde van Bescherming Kasseipatrimonium’. Paul Van Ceunebroeck, Marc De Jonghe en Robin Vanheuverswyn kregen het bijna dertig jaar geleden voor mekaar dat 25 kasseistroken in de Vlaamse Ardennen geklasseerde monumenten werden. “We haalden ons toen de woede van een pak mensen op de nek. Maar intussen blijkt toch al lang dat we het gelijk aan onze kant hadden”, bedenken ze.