Eddy Pede en zijn vrouw hebben hun vernielde brievenbus voorlopig vervangen door een kartonnen doos.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Pede en zijn vrouw hebben hun vernielde brievenbus voorlopig vervangen door een kartonnen doos. © Frank Eeckhout

Minstens 11 brievenbussen vernield in 20 minuten tijd: tieners weten van geen ophouden in Munkzwalm en Sint-Denijs-Boekel

ZwalmDrie jonge tieners hebben maandagavond in 20 minuten tijd een spoor van vernieling getrokken door twee Zwalmse deelgemeenten. Tussen Moldergem in Sint-Denijs-Boekel en de Zuidlaan in Munkzwalm vernielden ze minstens 11 arduinen brievenbussen. “Het gaat om minderjarigen die niet aan hun proefstuk toe zijn", bevestigt burgemeester Eric De Vriendt (CD&V+). Zullen de slachtoffers ooit vergoed worden? 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).