Eddy Pede en zijn vrouw hebben hun vernielde brievenbus voorlopig vervangen door een kartonnen doos.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddy Pede en zijn vrouw hebben hun vernielde brievenbus voorlopig vervangen door een kartonnen doos. © Frank Eeckhout

Minstens 11 brievenbussen vernield in 20 minuten tijd: tieners weten van geen ophouden in Munkzwalm en Sint-Denijs-Boekel

ZwalmDrie jonge tieners hebben maandagavond in 20 minuten tijd een spoor van vernieling getrokken door twee Zwalmse deelgemeenten. Tussen Moldergem in Sint-Denijs-Boekel en de Zuidlaan in Munkzwalm vernielden ze minstens 11 arduinen brievenbussen. “Het gaat om minderjarigen die niet aan hun proefstuk toe zijn", bevestigt burgemeester Eric De Vriendt (CD&V+). Zullen de slachtoffers ooit vergoed worden? 

  1. Halve cast van ‘Thuis’ én wereldkampioen zijn kind aan huis bij sterrenkapper Benoit (34): “Last van bad hair day? Dat zet hij altijd vrolijk recht”
    PREMIUM
    Ronse

    Halve cast van ‘Thuis’ én wereldkam­pi­oen zijn kind aan huis bij sterrenkap­per Benoit (34): “Last van bad hair day? Dat zet hij altijd vrolijk recht”

    In de Hoogstraat in Ronse, in het diepe zuiden van Oost-Vlaanderen, heeft Benoit Desondre (34) al dertien jaar zijn kapsalon L’Odace. Een rist Bekende Vlamingen heeft er intussen een vaste zetel gevonden, van Thuis-actrice Kader Gurbuz tot Sandra Kim, met mijnheer en mevrouw Julian Alaphilippe als extraatje.