Plaats van afspraak is de recreatiesite in Munkzwalm.
Volledig scherm
Plaats van afspraak is de recreatiesite in Munkzwalm. © Gemeente Zwalm

Laatste kans om in te schrijven voor de Openspelendag

ZwalmKinderen die graag deelnemen aan de Openspelendag in Zwalm op zondag 12 september kunnen zich nog snel inschrijven via www.zwalm.be/webshop.

 1. Luc en Geert verhuren 11.000 theaterkostuums en attributen in Etikhove: “Alles is ons in de schoot geworpen”
  MAARKEDAL

  Luc en Geert verhuren 11.000 theaterkos­tuums en attributen in Etikhove: “Alles is ons in de schoot geworpen”

  Niet minder dan 11.000 kostuums hangen in de Berkenstraat in Etikhove. Theatergezelschappen wanen zich in een paradijs als ze het pand van Luc Provost en Geert Verheyen binnenstappen. De afdeling verhuur van theaterkostuums en -rekwisieten van CC Maskerade draait sinds het voorjaar op volle toeren in het voormalige warenhuis. “De timing kon inderdaad beter…”
 2. Hoe meubel- en decoratiezaak Windels Zingem al 120 jaar stand houdt als familiebedrijf: “Tevreden klanten maken reclame in onze plaats”
  PREMIUM
  Zingem

  Hoe meubel- en decoratie­zaak Windels Zingem al 120 jaar stand houdt als familiebe­drijf: “Tevreden klanten maken reclame in onze plaats”

  Aan de Gentsesteenweg (N60) in Zingem viert meubelzaak Windels Living dit weekend haar 120ste verjaardag. “Na vijf generaties verkeren we nog in blakende gezondheid” verzekert Ruben Vanaelst, die samen met zijn ouders Norbert en Els de zaak runt. Hoe een familiebedrijf opbokst tegen de grote kleppers kunnen ze bij Windels vlot uit de doeken doen.