Voor dokter Tim Decraecke betekent het on hold zetten van de huisartsenwachtpost opnieuw een stap achteruit.
Volledig scherm
Voor dokter Tim Decraecke betekent het on hold zetten van de huisartsenwachtpost opnieuw een stap achteruit. © Frank Eeckhout

Huisartsenwachtpost in AZ Oudenaarde op de helling

De huisartsenwachtpost in het AZ Oudenaarde komt op de helling te staan. “De wachtpost moest normaal half december de deuren openen. Maar omdat minister van Volksgezondheid Maggie De Block de gezondheidszorgbegroting van 2020 weigert goed te keuren, wordt het project voor onbepaalde tijd uitgesteld”, zegt huisarts en voorzitter van wachtpost Oudenaarde Tim Decraecke.

0 reacties

  1. Maarten (28) brengt weer leven in feestzaal van Brouwerij Liefmans: “Genieten van bier, deelgerechten en ongedwongen gezelligheid”
    PREMIUM
    Oudenaarde

    Maarten (28) brengt weer leven in feestzaal van Brouwerij Liefmans: “Genieten van bier, deelgerech­ten en ongedwon­gen gezellig­heid”

    De voormalige trouw- en feestzaal van Brouwerij Liefmans in Oudenaarde wordt een foodsharing-restaurant. Initiatiefnemer Maarten Galland (28) barst van de ideeën om van de brouwerijsite aan de Schelde een hippe ontmoetingsplek te maken. Voor Odnar werkt hij alleen met plaatselijke partners. En daarbij hoort zelfs de Brouwerij Roman. “Concurrentie? Zo zien wij dat niet!”