Op woensdag 9 juni organiseert de sportdienst van Zwalm een gratis skateboardinitiatie voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar.
Volledig scherm
Op woensdag 9 juni organiseert de sportdienst van Zwalm een gratis skateboardinitiatie voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. © Frank Eeckhout

Gratis skateboardlessen voor jongeren

ZwalmDe sportdienst van Zwalm organiseert op woensdag 9 juni een gratis skateboardinitiatie voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar.

  1. Burgemeester Devleeschouwer van Brakel riskeert twee jaar cel na ongeval: “Iemand met een voorbeeldfunctie zou anders moeten handelen”
    BRAKEL

    Burgemees­ter Devlee­schou­wer van Brakel riskeert twee jaar cel na ongeval: “Iemand met een voorbeeld­func­tie zou anders moeten handelen”

    De Brakelse burgemeester Stefaan Devleeschouwer (Open Vld) riskeert twee jaar cel. Dat is de strafmaat die het openbaar ministerie vroeg voor de correctionele rechtbank van Oudenaarde. Devleeschouwer wordt beschuldigd van het toedienen van opzettelijke slagen na een verkeersongeval onder invloed op 18 april 2018 op de N8 van Lierde naar Brakel. De uitspraak valt op 17 september.