Juliette en Hubert stonden mee aan de wieg van het Zomerfeest van De Bolster en steken er nog altijd een handje toe.
Volledig scherm
Juliette en Hubert stonden mee aan de wieg van het Zomerfeest van De Bolster en steken er nog altijd een handje toe. © Repro Ronny De Coster

Bravo voor Hubert en Juliette die al vijftig jaar helpen op Zomerfeest van De Bolster in Zwalm

Op het jaarlijkse Zomerfeest van De Bolster Zwalm zijn twee opmerkelijke vrijwilligers gehuldigd: Hubert Van De Sype en zijn echtgenote Juliette Van De Sijpe steken op het feest al vijftig jaar een handje toe.

0 reacties

  1. Tissenhovemolen heeft speciale plek in hart van molenaar Bruun, ook al joeg die hem bijna de dood in: “Ik popel om hem weer te laten draaien”
    PREMIUM
    Mater

    Tissenhove­mo­len heeft speciale plek in hart van molenaar Bruun, ook al joeg die hem bijna de dood in: “Ik popel om hem weer te laten draaien”

    De misschien wel oudste windmolen van het land wacht op een grondige restauratie. De Tissenhovemolen in Mater viel twee jaar geleden letterlijk stil nadat een wiek afbrak. Dat molenaar Bruun Leroy (58) dat schrikwekkende schouwspel nog kan navertellen, heeft hij te danken aan zijn snelle reflexen. “Die heb je wel nodig als een 700 kilogram zware balk op je komt afgevlogen”, knipoogt hij.