Zwalm: Febe Walraevens.
Volledig scherm
Zwalm: Febe Walraevens. © Ivan Van Steenis

16-jarige Febe dingt mee naar kroontje Queen of the Models 2021

ZwalmDe 16-jarige Febe Walraevens uit Zwalm dingt op 12 december mee naar het kroontje van Queen of the Models 2021. “Op mij stemmen kan nog tot 3 oktober via mijn Facebookpagina Febe Walraevens finaliste Queen of the Models 2021", laat de finaliste weten.

 1. Rechter stelt vier drugdealers verantwoordelijk voor de dood van Angelo: tot vier jaar cel
  PREMIUM
  OUDENAARDE/RONSE/ZWALM/WORTEGEM-PETEGEM

  Rechter stelt vier drugdea­lers verantwoor­de­lijk voor de dood van Angelo: tot vier jaar cel

  Voor de correctionele rechter in Oudenaarde werden celstraffen tot vier jaar met uitstel uitgesproken tegen vier beklaagden. Zij werden beschuldigd van het dealen van mephedrone, een relatief nieuwe en zeer verslavende drug. Dat leidde tot de dood van Angelo V.L. Het gebeurt zelden dat leveranciers van drugs ook verantwoordelijk worden gesteld voor de dood van de gebruiker.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.