Het hondje van Hatice Kör uit Zutendaal werd vrijdag haar hondje aangereden tijdens een wandeling.
Volledig scherm
Het hondje van Hatice Kör uit Zutendaal werd vrijdag haar hondje aangereden tijdens een wandeling. © RV

Wielrenner die hondje Oskar doodreed, heeft zich aangegeven bij politie: baasje neemt intussen advocaat onder de arm

ZutendaalDe fietser die vrijdagavond in Zutendaal het hondje van Hatice Kör doodreed, is zich zondag gaan aangeven, nadat de vrouw haar verhaal in onze krant deed. “Ik zal er alles aan doen om gerechtigheid te laten geschieden, want dit dossier ligt mij nauw aan het hart", zegt haar advocate Lynn Clerinx.

 1. Hasselt investeert 280 miljoen euro in klimaatneutraal stadspatrimonium tegen 2050: “Weg met elk gebouw dat geen beleidsdoel meer vervult of te vervuilend is”
  PREMIUM
  Hasselt

  Hasselt investeert 280 miljoen euro in klimaatneu­traal stadspatri­mo­ni­um tegen 2050: “Weg met elk gebouw dat geen beleids­doel meer vervult of te vervuilend is”

  Het Hasselts stadsbestuur heeft een duurzame vastgoedstrategie klaar om haar stadspatrimonium volledig klimaatneutraal te maken tegen 2050. Om dat te realiseren, ondergaan 63 stadsgebouwen de komende jaren een energetische renovatie of worden ze verkocht, gedeeld gebruikt of gesloopt. De 197 gebouwen die behouden blijven in het patrimonium, ondergaan nog een herevaluatie.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. Traiteur Jaco viert veertigjarig bestaan: “Zo’n groot succes dat we het volgend jaar nog eens overdoen”
  Lanaken

  Traiteur Jaco viert veertigja­rig bestaan: “Zo’n groot succes dat we het volgend jaar nog eens overdoen”

  Traiteur Jaco was zijn tijd ver vooruit toen hij in 1982 als eerste in de regio een traiteurswinkel opende aan de Bessemerstraat in Lanaken. Later kwam daar De Boerderij bij, de intussen bekende feestzalen op Domein Pietersheim. Dit jaar vierde de Lanakenaar zijn 40-jarige carrière een heel jaar lang met een maandelijks feestmenu tegen een toepasselijke prijs van... 40,40 euro. Van de opbrengst gaat een gedeelte naar het goede doel, namelijk de St. Vincentiusvereniging in Lanaken.